Războiul Robu - Stoia încetează? Primarul și viceprimarul Timișoarei au convenit să retracteze acuzațiile și să nu se mai atace reciproc

Data publicării:
usl 1

Întâlnirea de miercuri seara, deși urmată de... zâmbete și afirmații liniștitoare cu privire la viitorul USL Timiș, pare să nu se fi încheiat cu niciun rezultat în privința stingerii conflictului Robu - Stoia.

Întâlnirea de la Robu în birou, de joi, a durat o jumătate de oră. Robu, Bojin  și ceilalți au ieșit împreună, însă au refuzat să facă declarații despre soarta conflictului Robu - Stoia, căci nu e finalizat... comunicatul oficial! 

 

UPDATE. Joi, în jurul orei 12,30. S-au limpezit apele în privința războiului Robu - Stoia, primarul și viceprimarul au convenit să retracteze acuzațiile și să nu se mai atace reciproc pe viitor. ”Stoia va respecta pe viitor cu stricteţe atribuţiile”, sună scris în înțelegerea Robu - Bojin

”În cadrul şedinţei conducerii USL Timiş din seara zilei de 13.11.2013 s-au stabilit următoarele:

1. Dl. Traian Stoia va retracta în termeni neambigui, printr-un comunicat de presă, afirmaţiile denigratoare pe care le-a făcut la adresa Primarului Nicolae Robu, ca fiind total nefondate.
2. Dl. Traian Stoia va respecta pe viitor cu stricteţe atribuţiile conferite prin decizii ale Primarului, conform fişei postului şi a organigramei Primăriei Municipiului Timişoara adoptată de Consiliul Local şi aprobată de ANFP şi le va exercita exclusiv în limitele cadrului instituţional.
3. Dl. Traian Stoia va înceta orice atac public la adresa Primarului Nicolae Robu, precum şi atacurile generice, fără nominalizări concrete, la adresa angajaţilor Primăriei Municipiului Timişoara.
4. În replică la punctele 1-3, dl. Nicolae Robu va înceta şi dânsul orice atac public la adresa viceprimarului Traian Stoia.

Participanţii la întâlnire, în unanimitate, consideră USL drept cel mai important proiect politic actual al României şi îşi exprimă întreaga disponibilitate de a-l perpetua şi consolida”, se arată în comunicatul semnat copreședinții USL Timiș, Nicolae Robu, și Titu Bojin.

Robu: ”Nu mă deranjează că unora nu le place că eu am părul mai lung sau șuvite estompate!”

”Este vorba despre o înțelegere a lucrurilor în toată complexitatea.Pentru ei fac niste compromisuri pe care nu le-as accepta!”, susține Nicolae Robu. ”Am convenit ca după o lună să facem o evaluare cum e pus în practică cele din comunicat. Ne vom întâlni mai des și vom vedea cum se respectă comunicatu!”, a adăugat primarul Timișoarei.  Și o precizare, cu dedicație pentru ”admiratorii” săi: ”Nu mă deranjează că unora nu le place că eu am părul mai lung sau șuvite estompate!”

În schimb, Traian Stoia nu a comentat înțelegerea Robu - Bojin în ceea ce-l privește și-l obligă să respecte ”cu strictețe” atribuțiile conferite de primar. Rămâne pe mâine... 

CITEȘTE ȘI: Întâlnire menită să stingă... incendiul Robu - Stoia. USL Timiș nu se rupe, însă viceprimarului Timișoarei nu i se retrage sprijinul politic!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri