RCM Timişoara, 18 jucători disponibili pentru meciul cu Baia Mare

Data publicării:
RCM prima

Antrenorul RCM Timişoara caută cel mai bun 15 care să facă faţă „zimbrilor" şi se bazează pe dorinţa de afirmare a jucătorilor, chiar dacă este nevoit să schimbe tactica de joc.

„Am schimbat câteva lucruri, pe ici, pe colo, pentru că unii dintre jucători vor juca pe alte poziţii sâmbătă, aşa că trebuie să modificăm planul de joc puţin, dar sunt foarte entuziasmat. Noi vedem meciul ca pe o şansă. Avem 18 jucători care vor juca unul pentru altul, vor muri unul pentru celălalt şi care abia aşteaptă să joace", anunță Danie de Villiers, antrenorul celor de la RCM Timișoara.

Cu doar trei rezerve, RCM speră la victorie în faţa singurei echipe pe care n-a învins-o în această ediţie de campionat.

„Provocările sunt și mai mari de atât. Jucătorii vor juca pe posturi pe care nu au jucat niciodată sau nu sunt obișnuiți să joace pe acele posturi", precizează Dușan Filipaș, vicepreședinte al RCM Timișoara.

O veste bună pentru rugby-ul timişorean vizează transferul lui Cătălin Fercu în puternica ligă engleză de rugby, la clubul Saracens, noul partener al bănăţenilor.

„E o chestie tripartită, e şi dorinţa noastră de a arăta că Timişoara poate să producă jucători care să joace la cel mai înalt nivel", spune Dușan Filipaș.

Meciul dintre RCM Timişoara şi CSM Baia Mare se va disputa pe stadionul Gheorghe Răşcanu, din cartierul Ronaţ, sâmbătă, de la ora 11.

reporter: Ioana Sapianu
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri