RCM Timişoara-Farul Constanţa, primul meci din play-off, sâmbătă, de la ora 10

Data publicării:
S18 RCM Farul icon

Timişorenii vor juca pe stadionul „Dan Păltinişanu" meciurile rămase până la finalizarea campionatului. În play-off, bănăţenii vor diputa trei meciuri, din care două acasă, cel cu Farul şi cu CSM Bucureşti, în 23 august.

„Nu este nimic necunoscut la felul în care jucăm noi, aşa că am întărit lucrurile mărunte, ne-am asigurat că toată lumea înţelege fiecare detaliu şi am avut suficient timp să ne pregătim pentru acest joc", declară Danie de Villiers, antrenorul RCM Timişoara.

De asemenea, antrenorul secund, Grainger Heikell, ne-a spus: „Cred că am avut timp suficient în această parte a sezonului să ne pregătim, Şi băieţii înţeleg ce vrem să obţinem, aşa că ne-am concentrat pe recuperarea lor şi pe a ne pregăti mental pentru play-off".

Bănăţenii nu iau în calcul decât victoria cu Farul şi vor să câştige al treilea titlu consecutiv.

„Pentru a securiza locul doi la sfârşitul play-off-ului avem nevoie de o victorie din cele trei, dar obiectivul nostru, aşa cum menţionam înainte, este câştigarea tuturor celor 3 meciuri în play-off. Vom alinia cel mai puternic şi experimentat 23 din acest campionat", spune vicepreşedintele RCM, Duşan Filipaş. 

Următorul meci al timişorenilor va avea loc în 16 august, de la ora 18:00, la Baia Mare, pe terenul Ştiinţei. Pentru calificarea în semifinale, rugbiştii timişoreni au nevoie de cel puţin o victorie.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri