Sari la conținut

RCM Timişoara, gata de confruntarea cu Saracens. Meciul va avea loc sâmbătă, pe stadionul Dan Păltinişanu

”Suntem încântaţi să ne aflăm la Timişoara pentru că ştim că aveţi o echipă foarte puternică. O echipă formată din tongalezi, samoani, sud africani şi jucători români. Sunt convins că ne vor da o opoziţie serioasă pentru Saracens”, afirmă Don Barrell, antrenor la Saracens.

”Cu siguranţă că se va juca cu aceeaşi îndârjire având în vedere că atât din echipa noastră, cât şi în echipa celor de la Saracens fac parte jucători de talie internaţională. O să fie un regal rugbistic şi pe această cale invităm cât mai multă lume la stadion”, spune Sosene Anesi, antrenorul celor de la RCM Timişoara.

Sosene Anesi, antrenorul timişorenilor, vrea să exploateze la maxim colaborarea cu cei de la Saracens şi să organizeze anul viitor un turneu de mare amploare în oraşul de pe Bega: ”Cu siguranţă după startul colaborării dintre Timişoara şi Saracens, atenţia lumii rugbistice se va îndrepta către noi ca şi club și ne va fi mult mai uşor, având un brand în spate să organizăm astfel de turnee”.

Meciul de mâine va fi ultimul sub culorile Timişoarei pentru fundaşul Cătălin Fercu. Jucătorul se va transfera chiar la echipa britanică. Prin urmare, nu este exclus ca mâine acesta să joace o repriză pentru RCM şi una pentru Saracens.

Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, de la orele 18.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche