RCM Timișoara, în căutarea primei victorii, în meciul împotriva Stelei. Echipa va avea un nou căpitan, Alex Țăruș

Data publicării:
rcm prima

După înfrângerea de pe teren propriu suferită în fața vicecampioanei Știința Baia Mare, bănățenii nu iau în calcul decât victoria cu bonus ofensiv în meciul de sâmbătă cu Steaua.

„Suntem bine pregătiți, am reparat și unele greșeli pe care le-am făcut sămbătă la meci și cu siguranță o să aducem victoria. O să fie un meci bun și de calitate", afirmă Alex Țăruș.

Obiectivul nostru, pentru primele trei etape, a fost şi este în continuare 10 puncte. Suntem în grafic, ca să spun aşa. Dacă vom lua cele 10 puncte în primele trei etape, comparativ cu aul trecut, când am avut opt puncte... Deci nu cred că ne plaseză nici pe locul 2, nici pe locul 3. În continuare cred că vom câştiga acest campionat", crede Duşan Filipaş, vicepreşedintele celor de la RCM Timişoara.

Ca să evite o nouă înfrângere, Dannie de Villiers a efectuat câteva modificări în formula de start. Căpitanul obişnuit, Stelian Burcea, va fi rezervă, în timp ce Sosene Anesi şi Jody Rose au fost lăsaţi în afara lotului. Antrenorul bănățenilor a pregătit meciul cu prudență. Steaua a rămas o echipă omogenă şi vine după două victorii cu punct bonus.

„Jucătorii sunt împreună în echipă de câțiva ani. E o echipă stabilă, cu un pachet de înaintare puternic, dar și o echipă plină de încredere care joacă un stil direct de rugby", susține Dannie de Villiers, antrenorul celor de la RCM Timișoara.

Steaua - RCM Timişoara se joacă sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul de rugby din complexul Ghencea. Săptămâna viitoare, bănăţenii vor disputa meciul cu Farul, în nocturnă, pe stadionul Dan Păltinișanu.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri