Sari la conținut

RCM Timişoara, o echipă de... artişti 

Înarmaţi cu foarfeci, reviste și multă răbdare, rugbyştii s-au pus pe treabă. Juniori, dar şi seniorii au primit sarcina să facă fiecare câte o planșă, care să exprime, pur și simplu... Timișoara.

”E mai greu până decupăm și găsim ce vrem să facem și ideile, dar e ok”, ”Chiar e fain, afară e cald. Lucrăm toți împreună”, ”E distractiv să faci așa ceva duminca, decât să stai acasă și să nu faci nimic. E frumos să fii afară”, - Ai mai făcut așa ceva, când erai copil? ”Am desenat puțin, dar nu mă pricep, așa că...”, spuneau rugbyștii.

După aproape două ore de lucru, fiecare sportiv a terminat ce a avut de făcut. În echipa seniorilor, cot la cot cu rugbyştii a muncit şi antrenorul lor, Danie de Villiers, care recunoaşte că o altfel de activitate este binevenită: ”Te duce cu mintea în altă direcție, departe de rugby. A fost o după-amiază de duminică distractivă”.

RCM Timişoara se implică activ în toate acţiunile de sustinere a proiectelor culturale din Timişoara, pentru a promova orașul, dar și valorile acestuia.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Dan Șoșdean
editor web: Călin Țenche