RCM Timișoara se deplasează pe terenul celor de la Farul Constanța, acolo unde nu are voie să piardă

Data publicării:
rcm prima

După o lună de pauză de la meciurile oficiale, RCM Timişoara reia, sâmbătă, campionatul SuperLigii la rugby. Campioana se deplasează pe terenul celor de la Farul Constanţa, echipă care mai speră la locul trei în clasament, ocupat în acest moment de echipa pregătită de Danie de Villiers.

”Va fi un meci foarte greu, Constanţa este o echipă cu foarte multă mândrie. Este, în același timp, o echipă care se pregăteşte pentru semifinale. Așa că știm la ce să ne așteptăm și vreau să cred că suntem pregătiți”, spune Danie de Villiers.

”Ne-am pregătit în consecință, ne-am pregătit foarte bine și nu putem pleca cu stângul înainte. Plecăm cu gânduri mari, cu dorința în suflet, în minte. Dorim orice punct pus în joc din orice partidă”, afirmă și Daniel Carpo – căpitanul echipei.

RCM are cinci jucători de bază indisponibili pentru întâlnirea de sâmbătă. Cătălin Fercu, Marian Drenceanu, Lemeki Nabalei Sosene Anesi şi Jody Rose nu vor juca în întâlnirea programată de la ora 10. În tur, timişorenii s-au impus pe stadionul Dan Păltinişanu, cu 35-13.

reporter: Raluca Popa
operator: Tibor Alasu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri