RCM Timişoara va juca sâmbătă împotriva Farului pentru calificarea în finala campionatului

Data publicării:
rugby

„Vor veni mult mai bine pregătiţi, dar în acelaşi timp noi suntem şi mai bine pregătiţi pentru că este un meci de totul sau nimic, este semifinala, doar un singur meci şi nu este cale de întoarcere“, spune Stelian Burcea, căpitanul echipei RCM Timişoara.

„Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut cel mai bine în acest an a fost să ne creăm oportunităţi. Știu la ce să ne aşteptăm şi pot spune că avem execuţii mult mai bune, aşa că ne vom crea oportunităţi pentru că nu am fructificat atâtea câte ne-am fi dorit“, spune Grainger Heikell, antrenorul celor de la RCM Timişoara.

Conducerea echipei se pregăteşte deja pentru a treia finală consecutivă. „Este cel mai mare eveniment sportiv din Banat din anul sportiv 2014. Pentru noi, victoria este singura opţiune“, spune Duşan Filipaş, vicepreşedintele celor de la RCM Timişoara.

În ceea ce priveşte prezenţa jucătorilor timişoreni la selecţionata Lupilor Bucureștiului, RCM nu va trimite niciun sportiv pentru dubla din preliminariile Challenge Cup cu italienii de la Calvisano. Nouă jucători ai RCM-ului au fost convocaţi, cei mai mulţi de la o echipă din Superliga de rugby.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri