Sari la conținut

RCS & RDS deschide în Arad al treilea magazin sub brandul Digi

Această etapă face parte din procesul de tranziţie a produselor şi serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicaţii, precum şi divizia de conţinut TV, respectiv toate televiziunile deţinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi şi la nivelul reţelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacţiune cu clienţii, care sunt consiliaţi de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesităţile lor de comunicare.

Magazinele Digi sunt delimitate în mai multe zone: zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la o gamă variată de telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde clienţii îşi pot achita facturile lunare.

RCS & RDS a deschis şi alte magazine sub brandul Digi, în oraşele: Bucureşti, Oradea, Constanţa, Galaţi, Cluj, Timişoara, Târgu Jiu, Piteşti, Craiova, Târgu Mureş, Arad, Sibiu, Iaşi.

Compania a mai deschis în Arad două magazine Digi: în strada Vasile Lucaciu, nr. 337, la parter, deschis de luni până vineri în intervalul 08:00-20:00 şi sâmbătă de la 09:00 la 14:00 şi în strada C.A. Vlaicu, Bl. Z 28, Sc. C care este deschis de luni până vineri de la 08:00-20:00 şi sâmbăta, de la 09:00 la 14:00.

Compania va moderniza gradual şi va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenţă proprii existente la nivelul întregii ţări.