Revelion în Piaţa Victoriei

Data publicării:
revelion piata

Timişorenii care nu pleacă la munte de Revelion şi nici nu vor ca noul an sa-i prindă în cluburi sau restaurante, au ca variantă petrecerea  din Piața Victoriei. 

Dacă anul trecut pe scena din centrul orașului  au urcat Vunk, Anastasia Sandu şi Flare, acum capul de afiş este Cargo. Lista artiștilor este completată de Phaser şi Lambrino.

„Anul acesta din bugetul local au fost alocaţi 160.000 de lei pentru organizarea revelionului. Cu 50.000 de lei mai puţin faţă de anul trecut”, Caterina Ledrer - reporter Digi24 Timișoara.

Formaţiile se vor strădui să satisfacă asistenţa şi sunt convins că timişorenii vor ieşi în centru pentru că aşa s-a obişnuit. Ieşirea în centru a devenit tradiţie. Va funcţiona şi târgul de Crăciun în noaptea de Revelion. Va fi un ambient deosebit”, spune Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara.

Timișorenii spun că vor fi prezenți în Piața Victoriei în noaptea dintre ani: „E plăcut când e timpul plăcut. [Anul acest veniţi?] Dacă nu plec la ţară sigur vin”.

„Mă simt bine când văd că cei tineri se distrează. [Anul acesta?] Bineînţeles”.

[Cum vi se pare ideea de revelion în aer liber?] Ok. Dacă lumea ştie cum să se distreze, e ok”.

Conducerea Casei de Cultură speră că în centrul oraşului vor petrece Revelionul aproximativ 10.000 de oameni, la fel ca anul trecut. 

Reporter: Caterina Ledrer

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri