Revelion sub aşteptări, în centrul Timişoarei

Data publicării:
revelion colaj prima

”4,3,2,1... La mulţi ani!” Bucuria trecerii în 2014 a fost trăită de peste 20.000 de oameni. Mult doritul foc de artificii a stârnit însă nemulţumiri: ”Foarte proastă organizare”. - Ştiaţi că artificiile sunt în Parcul Central? ”Nu. N-au spus la nimeni, au spus să ne uităm că sunt în faţa Catedralei. Trebuia să spună că sunt în partea aialaltă, să se vadă, sau să le pună unde le punea de obicei, în parcare”.

 

Reprezentanţii municipalităţii nu au anunţat locaţia focului de artificii. Parcul Central a fost singurul din acest an unde s-a obţinut aprobare, spun ei.

Revelion Piata Victoriei Timisoara 01
Revelion Piata Victoriei Timisoara 01


Chiar dacă au rămas dezamăgiţi de artificii, oamenii s-au declarat încântaţi de formaţiile prezente pe scenă: Phaser, Silviu Paşca, Kamelia şi George Hora sau Dj Optick. Iar în 2014, mulţi au aşteptări mari: ”De la noul an, îmi doresc ca femeia de lângă mine să-mi devină nevastă”. - Acceptaţi? ”Da!”, ”Să fie un an foarte bun, mult mai bun ca anul ăsta. Să fim sănătoşi şi să meargă România mult mai bine”, ”Un an cu mai multe realizări”, - Ce vrei tu de la 2014? ”Să fiu mai bun la carte!”.

 

După aproape șapte ore de petrecere însă, centrul Timişoarei a fost inundat de gunoaie. Lucrătorii societăţii de salubrizare au reuşit să reinstaleze curăţenia în câteva ore.

reporter: Maria Rohnean
operator: Cosmin Pîrlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri