Ripensia a umilit UTA în Cupa României

Data publicării:
S06 RIPENSIA UTA icon

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru Ripensia, care avea deja 2-0 după numai 9 minute de joc,  după golurile lui Anagor şi Briciu. În repriza a doua, în minutul 50, Oltean de la UTA a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene, iar golul trei, marcat de Adi Popa, a venit firesc, după cursul jocului.

Ovidiu Olariu, antrenorul Ripensiei Timişoara, ne-a declarat: „Cel mai greu a fost să umblăm la mentalitatea jucătorilor noştri pentru că, aţi văzut şi dumneavoastă, că sunt jucători de valoare. Se putea şi mai mult. Băieţii au lăsat-o şi chiar mai moale la sfârşit. Au fost mulţumiţi de de rezultat".

Jucătorii speră acum la un adversar cât mai puternic. Steaua e primul nume vehiculat.

„Steaua e o echipă mare şi sper din tot sufletul să reuşim să jucăm cu ei. Dacă nu, poate picăm cu o echipă mai puţin bună din Liga I şi cine ştie?", spune Raul Briciu, jucător al Ripensiei Timişoara.

Eugen Trică a pus înfrângerea pe seama greşelilor personale şi pe lipsa pregătirii fizice.

„După jocul bun, părerea mea este că este uşor o echipă de Liga a II-a. Asta le-am spus, vedeţi, jucători care se antrenează de două ori pe săptămână, cu o atitudine bună, au reuşit să se califice. Şi, de ce manieră! Eu le doresc să ajunge până în finală. Chiar s-o câştige" spune Eugen Trică, antrenorul echipei UT Arad.

UTA Arad a fost cea de-a zecea echipă eliminată de Ripensia din Cupa României şi a doua din eşalonul secund, după ce, în turul precedent, echipa timişoreană a trecut la masa verde de Drobeta Turnu Severin.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Tiberiu Alasu
editor web: Răzvan Bulacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri