Ripensia, din nou în „16-imile" Cupei României. Timișorenii s-au calificat după 2-0 cu CS Ineu

Data publicării:
ripensia-1

Golgeterul din campionat, Florin Nanu, a deschis tabela în minutul 6, dintr-un penalty obținut de Francescu. Situația se putea complica însă pentru timișoreni, când Zaluschi a văzut „roșu" direct, în finalul primei părți, după mai multe vociferări la adresa arbitrului, doar că elevii lui Cosmin Stan au gestionat bine minutele rămase. La reluare, Ungureanu a marcat după o cursă a lui Adrian Popa și apele s-au liniștit definitiv în „Ciarda Roșie".

„Am intrat un pic mai emoționați și prin faptul că am fost la un pas de îndeplinirea obiectivului. Chiar dacă am jucat o mare parte din timp cu un om în minus consider că ne-am făcut treaba foarte bine. Adversarul a avut ocazii doar pe mingile aruncate la bătaie în careu, deci am stat destul de bine în teren", precizează Cosmin Stan, antrenor Ripensia Timișoara.

„Este pentru a doua oară când ajungem în optimile Cupei României în trei ani. Am ținut foarte mult să ajungem aici, deoarece am vrut să confirmăm acest lucru, faptul că nu a fost o întâmplare ceea ce s-a întâmplat acum doi ani", adaugă Adrian Popa, de la Ripensia Timișoara.

Timișorenii vor afla mâine peste ce adversar vor da în următoarea fază a Cupei României și se gândesc chiar să egaleze performanța din 2013 când au părăsit competiția doar în „sferturi", eliminați de Pandurii Târgu Jiu.

„Eu aș vrea totuși să fie un adversar... acum nu pot să spun facil, dar un adversar mai la îndemână. Aș vrea să reușim să trecem și de prima echipă de Divizia A. Totul depinde acum, să vedem, și de tragerea la sorți", spune Cosmin Stan, antrenor Ripensia Timișoara.

Învingătoarele din turul al cincilea vor fi puse în urne alături de cele 14 echipe care evoluează în actualul sezon al Ligii I şi vor fi împerecheate în 16 meciuri care vor alcătui tabloul fazei „16"-imilor Cupei. Tragerea la sorți este programată mâine, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri