Sari la conținut

Ripensia, în fața unei premiere aparte. Timișorenii, programați să evolueze, concomitent, în două sezoane diferite ale Cupei

Ripensia va juca miercuri în „16-imile" Cupei României, cu Viitorul Constanța, iar în aceeași zi au fost programați și de către Asociația Județeană de Fotbal Timiș, pentru un joc ce contează pentru sezonul 2016-2017 al Cupei României și în care ar trebui să se deplaseze la Dudeștii Vechi, pentru un duel cu Pobeda.

„Suntem în Cupa României, de două ori...ha ha ha... Meciul cu Dudeștii Vechi o să fie reprogramat, probabil o să îl jucăm săptămâna viitoare sau peste două săptămâni, miercurea. E o situație mai inedită prin faptul că nu am ieșit încă din Cupa României sezonul trecut și intrăm în competiție în sezonul în curs", spune Cosmin Stan, antrenorul celor de la Ripensia Timișoara.

„E aceeași competiție, ediții diferite! Probabil cei de la AJF nu au fost obișnuiți, până acum doi ani, cu o echipă din eșaloanele județene în fazele naționale atât de înaintate", a precizat Radu Ienovan, președinte CD Ripensia Timișoara.

Reprezentanții AJF Timiș susțin că nu văd ineditul situației și că problema se va rezolva simplu, prin reprogramarea întâlnirii din faza județeană a Cupei pentru o altă dată. Ripensia Timișoara se numără printre cele trei formații din Liga a IV-a calificate în „16-imile" Cupei României.

Reporter: Claudiu Sav
Operatori: Adrian Ionescu, Andrei Marina
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă