Ripensia își continuă parcursul în Cupă. Timișorenii au trecut, clar, 3-0, de Becicherecu Mic

Data publicării:
ripensia

Tabela arenei din Ciarda Roșie s-a mișcat după doar șase minute, când Niță a deviat nefericit, în proprie poartă, un șut al lui Pășcăleanu. Opt minute mai târziu, Trifu a mărit avansul echipei sale, după o centrare a lui Briciu. Și în actul secund, gazdele au dominat ostilitățile și după o serie de oportunități irosite, au reușit să mai puncteze o dată, în minutul 70, prin Toma, care a transformat, cu mult calm, un penalty acordat pentru un henț în careu.

- Mulțumit de cum s-au mișcat băieții dumneavoastră? ”Da, sunt foarte mulțumit de începutul acesta de sezon pentru noi, cu victorii la scor mare, victorii fără niciun fel de de dubiu, fără probleme. Obiectivul pe care ni l-a trasat conducerea este de a aduce o echipă de divizia A la Timișoara", răspunde Cosmin Stan, antrenorul celor de la Ripensia Timișoara.

„Ripensia a fost echipa mai bună astăzi, a meritat victoria, îi felicit pentru acest lucru. Sincer, Cupa nu făcea parte din planurile noastre, noi suntem în plin cantonament. Chiar a picat într-un moment nu foarte bun pentru noi. Suntem întro perioadă de pregătire, într-o perioadă de căutări", spune Sorin Bălu, antrenor la Mama Mia Becicherecu Mic.

Sosit în vară la Ripensia, fostul jucător al ACS Poli Timișoara, Florin Nanu, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Mijlocașul de 32 de ani a explicat de ce a ales Liga a patra.

„Pentru mine a contat foarte mult și faptul că m-a chemat aici domnul Cosmin Stan. Și pentru că e un colectiv bun și sunt condiții excelente care m-au făcut să vin aici", precizează Florin Nanu de la Ripensia Timișoara.

Roș-galbenii au făcut scor și în precedenta fază a competiției, când au trecut cu 5-0 de CSM Școlar Reșița. Alături de timișoreni, în turul IV s-au mai calificat și Vulturii Lugoj, care au învins cu 5-1 Millenium Giarmata, dar și CS Ineu, care a dispus cu 6-4, după lovituri de departajare, de Național Sebiș, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1, iar în prelungiri, 2-2. Reprezentanta Hunedoarei, Șoimul Băița, a părăsit competiția, după 1-4 cu Pandurii II Târgu Jiu. Meciurile din turul patru se vor disputa miercuri, 26 august, atunci când vor intra în calcul și 10 echipe din liga secundă.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri