Ripensia merge mai departe în Cupa României. Meci cu multe goluri și cartonaşe roşii cu Millenium Giarmata

Data publicării:
ripensia



Ripensia a condus cu 2-0, după golurile lui Ungur şi Mogoş, dintr-un penalty obţinut de Cărpinişan. Giarmata a arătat că a jucat cu trei eşaloane mai sus abia după pauză. Într-un singur minut, Dîrvaru a ratat o dublă ocazie. Minuta a fost neinspirat dintr-o poziţie în care ar fi putut să-i paseze, dar a tras în portar, iar faza a fost trasă la indigo la poarta cealaltă, unde Popa a centrat către nimeni din poziţie de unu la unu. Proaspăt intrat în teren, Călin a redus din diferenţă din centrarea lui Dîrvaru şi tot el al dejucat pasul greşit la offside al galben-roşilor, dar a ratat singur cu Filip.

Ripensia a rămas în 10 cu şase minute înainte de final. Hoţa a văzut un galben la limita careului de 16 metri; iar Leucă a transformat lovitura liberă. Ripensia putea câştiga în timpul regulamentar, dar mingea lobată de Cărpinişan a lovit bara. Cu un om mai puţin în teren, tot timişorenii au reuşit să înscrie. A făcut-o Briciu, în minutul 100, după ce bara i se opusese iniţial lui Petrişor.

Giarmata putea egala, dar Dîrvaru a lovit cu cinci minute înainte de finalul prelungirilor. Până la ultimul fluier, arbitrul a mai arătat trei cartonaşe roşii, iar Millenium a mai punctat doar la impresia artistică, prin foarfeca lui Călin.

Ripensia merge mai departe în Cupa României, în timp ce Giarmata aşteaptă un răspuns din partea Federaţiei Române de fotbal, privind acceptul în Liga a II-a.

Turul III al Cupei României are loc pe 14 august. Ripensia va juca tot cu o echipă din Liga a III-a.

reporter: Ionuţ Suciu
operator: Cristian Axinte
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri