Robu anunță: Chițoiu mi-a comunicat că sediul regional al Finanțelor va fi la Timișoara

Data publicării:
robu-3



”Mi-a comunicat, în această dimineață, prin telefon, viceprim-ministrul Daniel Chițoiu, că sediul Directiei Finanțelor Publice pentu Regiunea Vest va fi la Timișoara”, a anunțat Nicolae Robu.

UPDATE. ”Este oficial. Direcția Regionala a Finanțelor Publice va rămâne la Timișoara”, ne transmite și PSD Timiș

”În ședința de Guvern care a avut loc astăzi s-a luat decizia ca Direcția Regională a Finanțelor Publice să nu mai fie mutată la Deva, iar sediul central al instituției amintite să rămână la Timișoara”, anunță PSD Timiș.

Marți dimineață, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, s-a deplasat la București unde, împreună cu senatorul Ilie Sârbu, au avut discuții cu premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea.

“Trebuia să se țină cont de dimensiunile economice ale județului nostru, de importanța pe care Timișul și Timișoara o au. Cu tot respectul pentru hunedoreni, însă Timișoara reprezintă un punct foarte important pentru România, iar o astfel de instituție nu putea fi mutată din viitoarea capitală a Regiunii Vest. Nu au fost discuții aprinse, am încercat, și am reușit de altfel, să lămurim câteva aspecte. Ne bucurăm că am găsit înțelegere și că s-a ținut cont și de părerile oamenilor care au protestat în aceste zile la Timișoara. Aș vrea să mulțumesc premierului Victor Ponta, vicepremierului Liviu Dragnea și senatorului Ilie Sârbu pentru susținerea arătată față de județul nostru”, a spus președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Reporter: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche

CITEȘTE ȘI: Direcția Generală a Finanțelor Publice Timiș: în ziua deciziei, angajații au revenit la lucru, ghiseele sunt toate deschise! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri