Robu se dezice de Iancu în chestiunea dreptului de folosire a numelui şi culorilor de către ASU Politehnica Timişoara

Data publicării:
robu



“Având în vedere că Primăria Municipiului Timişoara este, cu suma de 6.5 milioane lei pe an, principalul finanţator al clubului de fotbal ACS Poli Timişoara, solicit public Consiliului Director al acestui club să emită un document din care să rezulte că ACS Poli Timişoara nu se consideră prejudiciată în niciun fel de existenţa ASU Politehnica Timişoara sau de folosirea de către această echipă a numelui respectiv şi a culorilor alb-violet. O fac ca Primar al Municipiului Timişoara, dar şi ca fondator, alături de alti colegi, a structurii ASU Politehnica Timişoara, ca fost Prorector al UPT timp de 4 mandate, ca fost Rector şi simultan Preşedinte al Senatului UPT timp de 2 mandate, ca Preşedinte ales al Senatului UPT în 2012, ca dascăl al UPT de aproape 30 de ani şi ca polist pentru totdeauna.

Prof.univ.dr.ing. Nicolae Robu”

Societatea controlată de Marian Iancu susţinuse în motivarea acţiunii către Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Laussane, că funcţionarea clubului ASU Politehnica Timişoara aduce atingere drepturilor şi intereselor clubului ACS Poli Timişoara. Însă în niciunul dintre documentele dosarului nu rezultă faptul că Iancu ar fi fost mandatat în vreun fel de clubul din Liga I să demareze o astfel de acţiune sau să îi susţină interesele.

Reprezentanţii clubului susţinut de suporteri sunt decişi să depună răspunsul primit de la oficialii lui ACS Poli Timişoara în faţa TAS.

Redactor: Ionuţ Suciu
Editor web: Călin Ţenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri