Sari la conținut

Robu TV  pe...  Facebook

Într-o filmare făcută cu telefonul mobil, Nicolae Robu le-a prezentat noul său proiect cetățenilor. Edilului i s-a luat și primul interviu în cadrul televiziunii Facebook.  Sarcina de reporter şi-a însuşit-o chiar purtătorul de cuvânt al instituţiei.

„În ultima perioadă, au fost încheiate mai multe licitaţii, finalizate cu succes şi contractele semnate. Ne puteţi spune despre ce este vorba? Desigur, o fac cu mare plăcere. În primul rând, aş vrea să aduc la cunoştinţă că am finalizat licitaţia de achiziţie de vaporetto”.

Nicolae Robu vrea ca prin intermediul televiziunii să organizeze conferințe de presă și chiar dezbateri cu cetățenii.

„Nu mi se pare că Facebook e chiar mediul pentru discuții chiar așa de serioase”

„E foarte bine. Poate o să îmi facă fiul meu și mie un cont să intru și eu în lumea tinerilor, în lumea modernității”, spun localnicii. 

„Dezbaterile vor fi evident cu apariția a mea, de exemplu, din partea municipalității audio-video și cu posibilitatea cetățenilor să intervină atunci, în timp real, prin comenturi pe care le vor posta”, Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Ideea primarului a atras atât păreri pro, cât și contra.

Redacția televiziunii va fi formată din membrii Direcției din Comunicare din cadrul primăriei care vor posta în fiecare zi știri și comunicate de presă. 

Reporter: Angela Novăcescu

Operator: Adrian Ionescu