Rugby cu fotbalişti, fotbal cu rugbyşti: ASU Poli - RCM Timişoara

Data publicării:
fotbal rugby prima

Iar antrenamentele făcute în săptămâna premergătoare meciului s-au făcut simţite în cele 60 de minute. Alb-violeţii se pot lăuda cu două eseuri date campionilor României, realizate de Feher şi Burtic; în timp ce galben-albaştri au arătat că ştiu şi cu piciorul, iar Van Wyk şi Morrisson au dat goluri în poarta adversă. E drept că ultimul a făcut-o cu ajutorul unei grămezi ordonate, dar „Fish” a dovedit reale calităţi de fotbalist atunci când a stat între buturi. El i-a şi atras atenţia lui Paul Codrea, care, mai în glumă, mai în serios, a spus că îl aşteaptă la echipă.



Explicaţia evoluţiei sud-africanului în poartă e una simplă – Morrisson a apărat la o echipă din ţara sa natală, la nivel de amatori. Iar fotbaliştii au arătat că au învăţat rugby nu numai când a fost vorba de mânuirea balonului oval, dar şi când s-a jucat sportul-rege. Mai mult, au reuşit să adapteze un procedeu specific rugby-ului şi la fotbal, atunci când s-au organizat la un corner la fel ca pentru o margine.

Repriza a treia a fost cea mai spectaculoasă, jucătorii având libertatea să paseze atât cu mâna, cât şi cu piciorul. Câştigător va fi Centrul de Zi „Copii şi Zâne”, pentru care se încearcă obţinerea unui spaţiu de 200-300 metri pătraţi care ar urma să fie mobilat, utilat şi dotat prin donaţiile suporterilor, astfel încât micuţii să poată beneficia de asistenţa specializată permanent.

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri