Sari la conținut

S-au întărit în linia ofensivă

ACS Poli Timișoara s-a întărit în compartimentul ofensiv. Bănățenii l-au prezentat astăzi pe Alex Nimely, un jucător englez în vârstă de 24 de ani, care a evoluat, în trecut, și la Manchester City. Nimely are trei aparitii in toate competitiile la „cetățeni”, la care a fost legitimat în perioada 2008-2014. Englezul a fost coleg cu Costel Pantilimon, care i-a recomandat clubul de pe Bega.

„Am citit despre Poli. În ultimii patru ani a fost un club important și am înțeles de la managerul sportiv, Daniel Stanciu, că vor să revină acolo unde au fost în urmă cu câteva sezoane. Pantilimon mi-a povestit despre anii petrecuți, aici, la Poli, așa că, mă bucur să fac parte din rândul celor care vor să ducă echipa la următorul nivel”, a spus Nimely.

„Un jucător interesant, un jucător cu profil ofensiv, care făcând parte din lotul lui Manchester City – spune totul. Sper să se încadreze cât mai repede în echipă și sunt convins că ne va ajuta și va fi un plus pentru noi”, l-a caracterizat antrenorul timișorenilor, Florin Marin.

În condițiile în care problemele din atac s-au acutizat, tehnicianul timișorenilor poate apela la Nimely încă din meciul de debut în play-out, de luni, de la Chiajna.

„Sigur că și el este în vederile mele – a avut o problemă astăzi la antrenament și în funcție de verdictul pe care îl va da doctorul echipei, mă voi hotărî dacă face parte sau nu deplasarea pentru meciul de la Chiajna”, a adăugat Marin.

Nimely este cel de-al nouălea transfer realizat de ACS Poli Timișoara în această iarnă. Atacantul de 24 de ani va purta tricoul cu numărul opt, îmbrăcat în acest sezon de Alexandru Curtean. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu