Sari la conținut

S-au întărit înainte de primul joc din 2016


„Am 28 de ani și cred că e ultimul tren. Dacă nu veneam în momentul acesta cred că nici nu mai aveam posibilitatea. Am vorbit cu Robi de atâția ani și acum a fost momentul să vin să ne îndeplinim obiectivele, în care cred foarte mult”, spune Valentin Ilaș, Informatica Timișoara.

„În iarnă am avut o discuție cu domnul președinte Gabi Lungu și cu Robert și am hotărât să vin la Timișoara deoarece cred eu că anul acesta o să luăm titlul”, adaugă și Vasile Giurcanu, noul portar al Informaticii.

Informatica mai așteaptă în aceste zile sosirea încă unui internațional sârb, care se află în pregătiri cu echipa națională pentru Campionatul European. La capitolul plecări poate fi consemnată despărțirea de Ioan Al-Ioani, care va evolua, cel mai probabil la Dunărea Călărași.

„A fost decizia lui, a venit în urma unei discuții cu familia lui, cu soția lui. Clubul și noi toți am rămas într-o relație foarte bună și chiar încercăm să îi dăm drumul liber”, a precizat Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica Timișoara.

Primul meci oficial din 2016 pentru Informatica va avea loc sâmbătă, de la ora 17, la sala „Constantin Jude”, în compania ultimei clasate, Concordia Chiajna. Deși în tur n-a realizat niciun punct, formația ilfoveană va avea o cu totul altă față în sezonul de primăvară, anunțându-se una dintre forțele întrecerii interne pentru sezoanele viitoare.

„Oamenii care nu vor veni la meci vor pierde o partidă mare de tot. Au făcut 5 achizții, au adus 5 brazilieni, va fi un meci foarte greu, sperăm să câștigăm, indiferent... la un gol sau la două, ne interesează victoria neapărat. Este un meci-derby, cred eu”, a mai completat Lupu.

Chiar dacă nivelul competiției va crește odată cu schimbarea la față a Chiajnei, Liga I de futsal rămâne doar cu 12 competitoare. Galactic Focșani a înștiințat FRF că se retrage din campionat, astfel că va pierde toate meciurile din retur cu 3-0, la „masa verde”.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

 

Pe aceeași temă