Sancțiuni la ACS Poli în „chestiunea carnetelor”. Trei persoane din cadrul clubului sunt trase la răspundere

Data publicării:
acs

„Asta nu ne scuză nici pe noi ca și club, pentru că încercăm să tindem să fim profesioniști. Iar cel care a greșit din partea clubului nostru va fi sancționat”. Asta declara Daniel Stanciu, managerul sportiv al celor de la ACS Poli Timișoara, imediat după încheierea partidei cu FC Botoșani. Ieri, în urma unei ședinte a Consiliului Director al clubului s-a stabilit că trei persoane sunt responsabile pentru situația creată. În mod surprinzător, printre cei care s-au ales cu sancțiuni pecuniare se numără inclusiv managerul sportiv al bănățenilor.

Un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei arată: „Culpa comună cluburi-LPF a făcut ca startul jocului să fie întârziat cu 27 de minute, spre disconfortul spectatorilor, telespectatorilor, jucătorilor și oficialilor, fapt pentru care ne cerem scuze. Pentru că pretindem că suntem un club profesionist, este normal să sancționăm și persoanele responsabile din cadrul clubului, chiar dacă vina acestora a fost parțială”.

Trei jucători, Alexandru Curtean și Andrei Artean, de la ACS Poli Timișoara, respectiv Radoslav Dimitrov, au avut probleme cu legitimaţiile de joc. Deși cele două cluburi au căzut de acord ca ei să evolueze în acest meci, fiind vorba doar de o eroare materială, brigada de arbitri a luat decizia de a nu le acorda acest drept, având această autoritate conform regulamentului.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri