Sari la conținut

Șansele de salvare scad etapă cu etapă


„Am 13 jucători seniori și 5 juniori în acest moment, dar ne vom bate până în ultima clipa pentru obiectiv”, a spus Daniel Mogoșanu, antrenorul craiovenilor.

„Putem să ajungem din nou pe primul loc, important e ce facem acum la Botoșani și apoi meciul direct cu Iași”, este de părere și Alexandru Băluță, marcatorul unuia dintre cele două goluril ale lui CSU Craiova în meciul cu ACS Poli.

Cu patru meciuri consecutive fără victorie, şansele timişorenilor de a evita retrogradarea scad etapă de etapă. Două puncte îi despart pe jucătorii pregătiţi de Petre Grigoraş de locul de baraj, ocupat de FC Voluntari.

„Atâta timp cât matematic mai sunt sanse vom merge până la capăt, chiar dacă sunt probleme de mai multe feluri la echipă”, admite Petre Grigoraș, tehnicianul bănățenilor.

„Eu sincer să fiu, sunt mai încrezător așa, pentru că sunt totuși două puncte, nu e o foarte mare diferență, mai sunt patru etape”, recunoaște și Daniel Popescu, marcatorul golului doi al gazdelor.

„A fost un punct muncit, dar nu prea, nu prea ne ajută. În fine, vom lupta până la capat, vom juca fiecare partidă la victorie, atâta timp cât mai sunt șanse matematice de salvare de la retrogradare, vom încerca să dăm totul pe teren ca să reușim salvarea”, a precizat și Mădălin Smaranda, goalkeeper-ul timișorenilor.

Runda următoare, Poli Timişoara joacă pe terenul Petrolului, în direct la Digi Sport 1, luni, de la ora 18:00. În aceeaşi zi, de la 20:30, CSU Craiova evolează tot în deplasare, la Botoşani, în direct la Digi Sport 1.