Săptămână de foc pentru ACS Poli Timișoara. Timișorenii întâlnesc, în decurs de cinci zile, Petrolul și Steaua

Data publicării:
acs poli-1

„Tratăm cu maximă seriozitate meciul din Cupa Ligii cu Petrolul, dorim să ne calificăm. Nu va fi ușor pentru că Petrolul este o echipă bună, chiar dacă nu au avut rezultate bune... sunt pe ultimul loc în campionat, dar ați văzut că evoluțiile lor au fost în creștere de la meci la meci", spune Florin Marin, antrenor ACS Poli Timișoara.

„Au schimbat și ei antrenorul, vor să pună lucrurile la punct și, normal, vin și ei să câștige. La fel ne dorim și noi și o să facem totul să câștigăm acest meci", adaugă Alexandru Curtean.

Antrenorul timișorenilor nu va avea la dispoziție patri jucători pentru cele două dueluri de pe „Dan Păltinișanu". Deși a bifat minute în testul de la Oradea, Ianis Zicu nu va începe, nici el, mai mult ca sigur, ca titular, în cele două partide.

„Avem probleme cu Scutaru și Croitoru, care încă nu au intrat în programul normal al echipei. De asemenea mai sunt și Poparadu și Popovici, ultimul, care s-a accidentat și el la meciul de verificare de sâmbătă. Zicu, da, a revenit, dar încă nu e la un nivel foarte bun din punct de vedere fizic", afirmă Florin Marin.

Fanii echipei de pe Bega își pot procura bilete pentru ambele partide. Cei care își achiziționează la pachet tichete pentru meciurile cu Petrolul şi Steaua vor plăti mai puţin. În aceste condiții, un loc în peluze costă 10 lei, 15 lei la Tribunele I si II, respectiv 25 la Tribuna 0 și 50 de lei la loje. Pachetul de bilete poate fi achiziționat de la stadion, la biroul de ticketing până miercuri, la ora 15.00.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Șoșdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri