Sari la conținut

Sărbători pe... gheață. Zeci de timișoreni au ieșit la patinoar în a doua zi de Crăciun

La ora prânzului, în a doua zi de Crăciun, patinoarul din Timișoara părea un furnicar. Zeci de timișoreni de toate vârstele au preferat distracția pe gheață, după ce în urmă cu o zi s-au relaxat și au mâncat pe săturate preparatele tradiționale de sărbători: ”Este destul de aglomerat astăzi. Lumea e liberă, timp frumos”, - Mai ardem caloriile după Crăciun? ”Da, așa-i”, ”Foarte bine. Ne chinuim”, - Așa în a doua zi de Crăciun? ”Să dăm jos”.

În timp ce părinții se chinuiau să țină pasul cu cei mici, prichindeii s-au simțit în largul lor pe gheaţă și chiar s-au luat la întrecere: ”Foarte bine”, - Cu cine ai venit? ”Cu vreo trei prietene. Ele au fost și ieri, dar eu n-am putut să vin ieri”, ”Foarte bine, îmi place să patinez”, - Cu cine ai venit? ”Cu părinții și fratele meu”, - Cine a venit cu ideea să veniți la patinoar după Crăciun? ”Eu și tata”.

La patinoarul din Timișoara, accesul costă 10 lei pentru copii de cel mult 14 ani şi 18 lei pentru adulți. Iar cei care nu au propriile patine trebuie să plătească în plus pentru închirierea unei perechi 10, respectiv 12 lei.

Reporter: Raluca Popa
Operator: Tibor Alasu
Editor web: Călin Țenche