Scandalul cu bărbatul băgat în spital: ancheta se lățește în Poliție și Jandarmerie

Data publicării:
barbat batut



Faţă de cei doi agenţi care au intervenit la eveniment şi faţă de poliţistul aflat în timpul liber a fost declanşată procedura de cercetare prealabilă pentru stabilirea existenţei ori inexistenţei abaterii disciplinare de „comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, anunță IPJ Timiș.

Ofiţerii Biroului de Control Intern s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „purtare abuzivă”  nu numai față de polițiști, ci și faţă de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara care au intervenit la eveniment. Cercetările în acest caz vor fi efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliția timișeană  ține să reamintească faptul că, pe numele bărbatului de 61 de ani, care acuză că a fost bătut de oamenii legii, este înregistrat la Secţia 3 Timişoara un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, port ilegal de armă albă şi distrugere.

CITEȘTE ȘI: Scandal finalizat cu o anchetă internă la Poliţia timișoreană. Un bărbat e pe patul de spital, acuzațiile curg de ambele părți

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri