Scenă sângeroasă, pe stradă, la Lugoj: un câine de luptă a sfâșiat alt câine, sub ochii trecătorilor

Data publicării:
caine 02



Incidentul s-a petrecut în cartierul Unic, o zonă foarte circulată din oraş. Oamenii povestesc că toată scena s-a petrecut sub ochii lor fără să poată interveni: ”Eu eram pe partea cealaltă acolo şi dintr-o dată am auzit gălăgie şi (am văzut - n.r.) un câine pitbull. Stăpânul trăgea de câine să îi scoată dinţii din celălalt. S-a luat şi a plecat. E un câine - n.r.) periculos, din ăla rău, rău. Nu se poate aşa ceva”, ”Nu poate fi adevărat, nu poate fi adevărat. Cum pot oamenii ăştia să neglijeze aşa ceva. Trebuie să îl ducă la veterinar, că moare”, ”Aşa putea să sară şi la un om. Și la mine, şi la altul”. - Fară botniţă? ”Fără”.

”Eu l-am dus la plimbare, ca de obicei, şi de după colţ a venit alergând un câine mare negru, de luptă. S-a repezit direct la el. Nu i-a mai putut scoate dinţii din piciorul lui. Nu mi-a spus nimic, absolut nimic. S-au pus în maşină şi au plecat”, ne-a declarat proprietarul câinelui rănit.

Acesta a fost dus la un medic veterinar, care încearcă să îi salveze viaţa. Poliţiştii încearcă acum să îl găsească pe proprietar, care ar putea răspunde în faţa legii, pentru că animalul nu avea lesă şi nici botniţă.

Reporter: Doru Iacob
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri