Sari la conținut

Seminar pe cărbuni încinşi

Știau ce-i așteaptă așa că s-au pregătit. S-au descălțat, în timp ce organizatorii au pregătit patul de cărbuni pe care urmau să îl parcurgă, s-au aliniat și au parcurs drumul de jar. Experiența nu i-a lăsat cu sechele: ”O experiență nouă, unică, inedită și am simțit, cumva, că am trecut un anumit pas”, ”Nu am simțit nimic efectiv. A fost așa, o stare de... hai s-o numim plutire și nu am nimic. Vă pot arăta și tălpile”, ”Nu m-aș fi așteptat. Recunosc, mi-a fost puțin teamă, am făcut un pas înapoi dar a fost bine. Chiar nu m-am ars deloc, nu mă așteptam. Super”.

Totul a făcut parte dintr-un seminar motivațional, care învață oamenii să își depășească obstacolele și să transforme frica în putere și ambiție.

”Dacă mergem pe acești cărbuni putem să ne dăm seama și să conștientizăm că putem face lucruri și mai mari și mai importante, lucruri pe care noi până acum, credeam că nu le putem face”, afirmă Mircea Chira, trainer.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar participanţii s-au putut întoarce acasă... pe picioarele lor.

reporter: Ioana Sapianu
operator: George Ștefăniță
editor web: Călin Țenche