Serie impresionantă pentru CH Poli

Data publicării:
ch poli 5

CH Politehnica a ajuns la cinci victorii consecutive şi a urcat provizoriu pe locul al treilea în clasamentul Ligii Naţionale de handbal maculin. Într-o formă de invidiat, în ciuda problemelor financiare acute, alb-violeții au trecut și de Energia Târgu Jiu, 31-28, într-un joc ce a contat pentru etapa a zecea a întrecerii interne.

„Băieții nu și-au primit banii din luna iulie, dar se antrenează ca adevărați profesioniști. Am la dispoziție un grup serios, băieți de caracter, care s-au antrenat exemplar și, iată, am ajuns la cinci vicorii consecutive. Îi felicit încă o dată, sunt niște eroi!”, a spus Pero Milošević, antrenorul lui CH Poli Timișoara.

Partida din sala „Constantin Jude” a fost una extrem de echilibrată, cele două formații mergând cap la cap 50 de minute. La pauză s-a intrat la egalitate, 13-13, iar în repriza a doua, CH Poli a condus la diferențe nu mai mari de două goluri. Totul până în minutul 57, când Fenici a reușit golul desprinderii. Alb-violeţii au gestionat perfect apoi un final de joc urmărit în picioare de cei aproximativ 600 de spectatori.

„Am rezistat până în minutul 50 și ceva, dar după aceea, poate din cauza oboselii, cred, am căzut psihic, nu fizic și nu am mai respectat ceea ce am vorbit”, a declarat și Bozo Rudic, antrenorul oaspeților.

Principalii marcatori pentru trupa antrenată de Pero Milošević au fost Chikovani, cu 11 goluri, Grigoraş, cu 10 goluri şi Fenici, cu 7 reușite. De la oaspeţi s-au remarcat Ţuţu – 11 reuşite şi portarul Şelaru, care a strâns 14 intervenţii.

„Sunt mândru că fac parte din grupul acesta! Sper ca problema financiară să se rezolve câ mai repede și să avem, în continuare, un parcurs bun”, a precizat Demis Grigoraș.

Cu şapte victorii, din care cinci consecutive, Poli urcă pe ultima treaptă a podiumului, dar are un meci în plus faţă de HC Odorhei şi Dinamo.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri