Service-uri auto din Timișoara cer falimentul unei societăți de asigurare

Data publicării:
bani A 1



“Deși am încercat găsirea unor soluții de rezolvare amiabilă a plăților acestor dosare de daună cu directorul de daune al societății de asigurări, într-un termen rezonabil de timp, acesta a preferat să mă asigure de grija pe care Uniqa Asigurări o are față de asigurații/păgubiții săi, fără însă să achite plata dosarelor de daun”, anunță, într-un comunicat, Cristian Muntean, directorul ASSAI.

Asociația Societăților de Service Auto Independente precizează că a sesizat Autoritatea de Supraveghere Financiară asupra faptului că ”Uniqa Asigurări nu a actualizat informațiile de pe site-ul societății privind situația reclamațiilor în primele 5 zile ale fiecărei luni (ultima situație postată pe site fiind raportarea pentru luna septembrie)”, încălcând astfel un ordin al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Asociația Societăților de Service Auto Independente cere, în acest caz, Autorității de Supraveghere Financiară să aplice legea!

“Prin neplata daunelor, firma Uniqa Asigurari pune aceste service-uri auto în imposibilitatea de a achita taxele către bugetul de stat și de a acorda salariile angajaților în prag de sărbători”, este opinia lui Cristian Muntean.

ASSAI atrage atenția tuturor șoferilor ca, în luna decembrie, înainte de a cumpăra o poliță de asigurare RCA să consulte prima pagina a societăților de asigurări și să verifice rubrica de reclamații pe care aceste societăți le inregistrează la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Am contactat societatea Uniqa Asigurări SA, care ne-a informat că ne va remite un punct de vedere asupra acestor acuzații.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri