Sari la conținut

Șocul scontat s-a produs. ACS Poli - Concordia Chiajna, 1-0, la primul meci al lui Florin Marin

Goga, Belu şi Cânu au trecut pe lângă gol la aceeaşi fază, pentru ca pe finalul primei reprize Matache să respingă în două rânduri. În actul secund, defensiva Concordiei a cedat şi Dorin Goga a înscris pentru prima oară de la revenirea la Poli. Atacantul putea face chiar dubla, însă Matache a prins în doi timpi. Portarul Concordiei s-a mai opus şi la şutul la colţul scurt trimis de Rufino, înainte ca Purece să semneze singura ocazie a oaspeţilor.

„Jucătorii s-au montat pentru joc, au avut o atitudine pozitivă și îi felicit pentru că, în mare parte, meritele acestei victorii le aparțin. Și lui Dan Alexa care a pregătit foarte bine echipa. Meritele mele sunt mai mici", spune tehnicianul Florin Marin.

„Am controlat meciul, am avut ocazii și în prima repriză, am avut ocazii mari. Am avut și un unsprezece metri neacordat, după părerea mea, dar până la urmă am înscris și am obținut aceste trei puncte foarte vitale", precizează Dorin Goga.

Cu victoria la limită, Timişoara a egalat-o în clasament pe Chiajna. Ambele au acum opt puncte. Alb-violeţii profită de pauza prilejuită de meciurile naţionalei şi au plecat deja într-un minicantonament în staţiunea Băile Felix.

„O să facem în această perioadă un cantonament la Oradea, unde sunt convins că vom face acumulări pe toate planurile și, în primul rând, vreau să mă acomodez cu jucătorii, să îi cunosc mai bine și ei să încerce să pună în aplicare ideile mele", anunță Florin Marin.

„Încet-încet, acum vine și o pauză… avem mai mult timp să ne revenim, să ne pregătim mai bine și să arătăm mai bine din punct de vedere fizic", afirmă Dorin Goga.

Pentru ACS Poli Timişoara urmează alte două partide la rând pe teren propriu, după revenirea din scurta perioadă de pregătire din judeţul Bihor. Mai întâi, miercuri, 9 septembrie, cu Petrolul Ploieşti, în optimile de finală ale Cupei Ligii, apoi pe 13 septembrie, în campionat, cu Steaua Bucureşti.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche