Soprana Diana Pap surprinde din nou. Lângă fabrica de anvelope din Timișoara, artista a pozat nud, cu o mască de gaze pe faţă 

Data publicării:
diana pap

Fotografia, făcută în faţa fabricii de anvelope din oraş, atrage atenţia asupra poluării. Gestul a stârnit zeci de reacţii printre internauţi. Cele mai multe dintre mesaje laudă iniţiativa nonconformistă: "Tot respectul pentru Diana, că a avut curajul să protesteze în asemenea mod! Din cauza firmei respective (Continental) aerul din Timişoara este foarte poluat" - Timisoreanu' Bogdan, "Nu vreau să fiu rău... dar un astfel de protest avea ecou într-o ţara din vestul Europei, S.U.A, Japonia... la noi... politicieni de doi lei au sa încerce să dea trandafirul un pic mai în stânga/dreapta, în funcţie de partidul în care se află azi... mâine e altă zi..." - Marius-Mircea Groza, "Daca tu Diana nu incepi, atunci cine? Tot respectul! "- Flo Rin.

Soprana nu este la prima ispravă de acest gen. În urma cu un an, și-a dat jos pantalonii şi s-a așezat pe un vas de toaletă aruncat în stradă, apoi a postat fotografia pe contul ei personal.

Reprezentanţii companiei, contestate de artistă, dar şi de numeroşi timişoreni, au anunţat că au în lucru un plan de reducere a disconfortului olfactiv: "Compania doreşte să fie în continuare un partener de încredere pentru oraşul Timişoara, de aceea investim, în această perioadă, peste 10,5 milioane de euro într-un proces ce va diminua disconfortul olfactiv în oraş. Atât cei peste 2.200 de angajaţi, cât şi locuitorii din zonă se vor bucura de această îmbunătăţire" - Alina Bratu, purtător de cuvânt Continental.

Rezultatele ar trebui să se facă simțite de anul viitor. Asaltat de reclamaţii, în urmă cu o lună, primarul Nicolae Robu a cerut și verificarea tuturor fabricilor din zona Calea Buziaşului.

Redactor: Caterina Ledrer
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri