Sari la conținut

Sorin Frunzăverde, trimis în judecată. Preşedintele CJ Caraş Severin este cercetat pentru şantaj şi trafic de influenţă

Între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014, Sorin Frunzăverde, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţan Caraş-Severin şi vicepreşedinte PNL, i-ar fi cerut lui Ionesie Ghiorghioni, vicepreşedintele forului judeţean să ia măsuri astfel încât candidatul PNL la preşedinţie să obţină cât mai multe voturi.

Aşadar, Ghiorghioni, la rândul său şi-a folosit înfluenţa în acest scop şi le-a cerut unor primari, nouă la număr, să se asigure că cerinţele lui Frunzăverde vor fi îndeplinite. În caz contrar, nu va mai aloca fonduri de la Consiliul Judeţean localităţilor respective.

Sorin Frunzăverde este trimis în judecată sub control judiciar pentru şantaj şi trafic de influenţă, în timp ce vicepreşedintele CJ Caraș-Severin Ionesie Ghiorghioni este cercetat în stare de libertate pentru trafic de influenţă, fals intelectual şi uz de fals. Pe de altă parte, acesta din urmă fost eliberat ieri din Peniteciarul Timișoara și se află sub control judiciar într-un dosar de corupție.

Ionesie Ghiorghioni, în libertate. Vicepreşedintele CJ Caraş-Severin a fost eliberat din Penitenciarul Timişoara 

Redactor: Maria Rohnean
Editor web: Călin Țenche