Sari la conținut

Şosele cu trafic îngreunat sau restricţionat. Drumuri din Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara, afectate de inundații

În județul Timiș, circulația pe DN57 este oprită pe ambele sensuri între localitățile Lățunaș și Jamu Mare, după ce pe carosabil au ajuns aluviuni și o cantitate mare de apă, în urma ploilor. Pe DN68A, în Lugoj, circulaţia este restricţionată după ce o parte a drumului s-a surpat din cauza ploilor. Precipitaţiile abundente au adus de pe versanti pietre si lemne pe DN57B, astfel că între Oraviţa şi Bozovici se circulă cu dificultate. Circulaţia rutieră este întreruptă şi pe DN7A, în judeţul Hunedoara, în zona Jieţ, din cauza unor alunecări de teren.

În județul Caraș-Severin, circulația maşinilor pe DN58B Reșița - Timișoara se desfășoară dificil în zona localității Măureni. De asemenea, pe DJ581, traficul este închis între Reşiţa şi Grădinari. Apa a inundat carosabilul. Şi circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 923 Oravița - Berzovia, între localitățile Doclin și Surduc Banat.

UPDATE. Pe DN 58B, între Gătaia și Birda, în urma ploilor abundente, carosabilul a fost acoperit cu apă. Pe DN 57 Oravița - Greoni a fost semnalată apă pe drum (10 centimetri), pe o lungime de 100 de metri.

Redactor: Caterina Ledrer
Editor web: Călin Țenche