Spargerile, ca jocurile de noroc! Două lovituri în Timișoara, ambele necâștigătoare

Data publicării:
spargere colaj



În jurul orei 4, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate jocurile de noroc, situată pe strada Bujorilor. Deplasându-se acolo, poliţiştii au constat că suspecţii au încercat să spargă caseta de valori cu ajutorul unui baros, însă au atins o conductă de apă, s-au speriat şi au fugit fără a sustrage vreun bun..

În timp ce efectuau investigaţii, poliţiştii au fost anunţaţi prin stația de emisie-recepție că trei tineri au pătruns prin efracţie într-o altă societate comercială, cu acelaşi profil, de pe bulevardul Regele Carol I, iar din interior au sustras o casetă de valori.

Poliţiştii au observat trei tineri pe strada Nicolae Titulescu, lângă canalul Bega, care corespundeau descrierii. Când suspecţii au observat că poliţiştii se îndreaptă în direcţia lor, au aruncat un obiect în apă şi au fugit. Au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul secţiei pentru audieri. La faţa locului, poliţiştii au observat caseta de valori care plutea în apă la un metru distanţă de mal.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că cei trei tineri identificaţi ar fi pătruns şi în societatea comercială situată pe strada Bujorilor. 

Vezi aici imaginile surprinse de camerele de supraveghere la unitatea de pe strada Bujorilor...

...și la cea de pe bulevardul Regele Carol I 

Pe numele celor trei a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt.

Poliţiştii au identificat un autoturism care aparţine unuia dintre suspecţi, iar în interior au fost găsite cagule, măşti, leviere, mănuşi, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite de suspecţi la comiterea furturilor.

spargere 1
spargere 1


CITEȘTE ȘI: Spargere, într-un minut, la o casă de pariuri sportive din Timișoara

Foto / video IPJ Timiș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri