Start fals pentru handbaliştii lui Poli în 2014

Data publicării:
Steaua Poli

Timişorenii au condus timp de 25 de minute chiar şi la cinci goluri, însă din minutul 25 au lăsat jocul la voia întâmplării. De la 10-15, Steaua a reuşit să egaleze până la pauză, iar în repriza secundă a reuşit un veritabil galop de sănătate. Poli a fost inexistentă pe faza de atac, iar pe apărare a lăsat breşe nepermise la linia de nouă metri.

Bucureştenii au condus cu 28-20 şi numai relaxarea lor a permis ca Poli să se apropie până la patru lungimi. Un timp de odihnă cerut de Viorel Mazilu (aflat la debutul în cariera de antrenor), cu două minute înainte de final, a refăcut diferenţa care reflectă foarte bine parcusul din repriza a doua.

Scor final 33-26, iar Poli coboară pe locul nouă în clasament. Tudor Stănescu a fost singurul remarcat din tabăra Politehnicii, după cele 18 intervenţii ale sale. Timofte a reuşit şase goluri, în timp ce Petkovic şi Daninfeld au avut câte cinci reuşite. De partea cealaltă, Ionuţ Georgescu şi Ionuţ Nistor au perforat poarta timişorenilor de câte şapte ori, iar portarul Ţenghea a avut 18 intervenţii.

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri