Sari la conținut

Succes logic în primul amical

ACS Poli Timișoara a câștigat primul test al noului an. Alb-violeții au trecut cu 3-1 de ocupanta locului patru din seria a IV-a a Ligii a III-a, după un meci care s-a întins pe 120 de minute. Ianis Zicu – cu o „dublă” și Javier Hernandez au punctat pentru timișoreni, în vreme ce Gelu Velici a înscris pentru oaspeții din Arad.

„A fost un joc reușit, mai ales în prima repriză, pe un teren înghețat – mulțumiți de prima repriză. Iar în cea de-a doua s-a văzut că jucăorii ce au intrat nu se cunoșteau, nu au fost relații de joc și am suferit puțin”, a spus Octavian Benga, antrenor secund ACS Poli Timișoara.

„A fost un test foarte util, pentru că venim după 4 zile de pregătire – pentru ei, la fel, pentru că au terminat un mini-canotanment și cred că este relevant acest meci, pentru fiecare dintre antrenori”, a adăgat și Adrian Neaga antrenor Național Sebiș.

Florin Marin a trimis în teren două echipe diferite, în cele două reprize și a folosit și trei jucători aflați în probe: Igor Jugovic – un croat de 26 de ani care a evoluat ultima dată la Sheriff Tiraspol, Alin Ignea, ultima dată la FCM Baia Mare și Joseph Anagor, vârful nigerian care a evoluat în urmă cu un sezon și la Ripensia Timișoara.

„E posibil să semneze amândoi, pentru că a plecat Sarmov, Artean a fost pus pe lista de transferuri – deci avem nevoie de mijlocași centrali. Vom vedea, în cursul zilei de astăzi dacă vor rămâne, sau poate nu va rămâne niciunul”, a completat Benga.

Oficialii grupării spun că lotul va mai fi completat mâine cu alți jucători. Bănățenii s-au înțeles, în proporție de 90 la sută, cu Robert Veselovsky – fostul portar al Universității Cluj, dar și cu un atacant originar din Curacao, Prince Rajcomar, în vârstă de 30 de ani, care vine la Timișoara din liga secundă olandeză, de la Maastricht, pentru care a marcat de două ori, în cele nouă jocuri bifate în acest sezon. Cei doi vor pleca împreună cu lotul timișorean în cantonamentul din Antalya.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Pe aceeași temă