Suflu nou pentru baschetul feminin timişorean

Data publicării:
icon suflu nou pentru bachetul timisorean 120914

Suflu nou pentru baschetul feminin timișorean. Cu un staff și un nume nou, BC Tymes atacă play-off-ul pentru al cincilea an consecutiv. Gruparea a păstrat numai trei jucătoare din precedenta ediție de campionat și l-a readus pe banca tehnică pe sârbul Ljubomir Kolarevic.

"Totul e nou aici, e o echipă nouă, am schimbat nouă jucătoare, au mai rămas numai trei de anul trecut. Eu m-am întors, dar totul e schimbat. E un staff nou, iar eu voi da tot ce am mai bun ca să avem o performanță superioară celor din ultimii trei ani", a declarat Ljubomir Kolarevic, antrenorul BC Tymes Timișoara.

"Ca valoare cred că suntem mai bune, dar va trebui să și dovedim acest lucru. Va trebui să fim o echipă. Asta va fi cel mai greu de realizat deoarece timpul a fost destul de scurt", spune Adina Stoiedin, membră a lotului BC Tymes Timișoara.

Pentru că a optat pentru jucătoarele din România, BC Tymes e printre puținele echipe din campionat care nu sunt afectate de obligativitatea folosirii unei jucătoare autohtone în orice moment al partidei.

"Noi avem cinci jucătoare străine. După regulamentul Federației Române de Baschet este voie să mai achiziționăm, până la mijlocul lunii februarie, nu știu data exactă, încă o jucătoare străină. Dacă va fi necesar, poate o să facem asta", a declarat Marinko Lazarov, președintele BC Tymes Timișoara.

Timișorencele debutează în noul sezon în Cupa României, contra lui Phoenix Galați. Până atunci, la sfârșitul acestei săptămâni vor găzdui, la Sala Constantin Jude, un turneu amical la care mai iau parte ICIM Arad, CSM Satu Mare și U Cluj.

Reporter: Ionuţ Suciu
Operator: Dan Şoşdean
Editor Web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri