Suspect de tâlhărie, prins de poliţişti. În mașina sa, plicuri cu substanțe necunoscute - posibil droguri

Data publicării:
talharie droguri prima

În jurul orei 1, un bărbat a alertat poliţiştii după ce, sub ochii lui, a avut loc o tâlhărie. În apropierea bulevardului Take Ionescu din Timişoara, un tânăr a smuls geanta unei femei, apoi a fugit cu maşina, alături de alţi trei bărbaţi. La scurt timp, cel despre care se crede că ar fi comis fapta a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră şi de cei de la Crimă Organizată, pe baza a ceea ce văzuse martorul: ”Am văzut doar o maşină galbenă, atât am văzut şi asta a fost indiciul...”

talharie droguri 1
talharie droguri 1


Cazul a fost preluat de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, iar trei dintre bărbaţi, dar şi femeia tâlhărită, au fost conduşi la audieri.

Suspectul principal a rămas la faţa locului până au venit criminaliştii: ”Consumaţi droguri? A cui e poşeta din portbagaj?” În maşina tânărului suspectat de tâlhărie au fost găsite mai multe pungi pline cu substanţe necunoscute. Analiza de laborator urmează să stabilească dacă acestea sunt stupefiante. Ancheta este în plină desfășurare.

UPDATE. S-a demonstrat că n-a fost vorba de nicio tâlhărie, femeia era în stare de ebrietate când a alertat poliția, era prietenă cu cei patru, se găsea cu ei în mașină, iar poșeta și-a uitat-o în autoturismul lor. Polițiștii spun că, în ciuda faptului că au alergat după o infracțiune care nu exista, respectiva nu se va alege cu nicio sancțiune!

reporter: Maria Rohnean
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri