Târg caritabil de Crăciun, organizat de elevi

Data publicării:
targ A-1

Elevii Liceului Pedagogic s-au pregătit din timp pentru acest eveniment. Si-au ales atent marfa şi au stabilit preturile. În plus, multe dintre produsele expuse au fost confecţionate chiar de ei: „Noi vindem felicitări, globuri, făcute de noi", - Și cât costă o felicitare? ”Un leu sau doi, depinde cât de mare este", „Am strâns 100 și ceva de lei. - Și ce faceți cu banii? ”Noi vrem să-i dăm la copiii săraci banii", „Eu am făcut picturi, ca aceasta”, - Și cât de mult ai muncit la ea? ”Destul. De aceea are un preț așa, mai măricel, dar pentru că banii o să-i donăm, cred că merită".

„Este un târg realizat în scop caritabil. Se vând atât lucrări ale elevilor, lucrare de ei la orele de curs, cât și jucării, cărți, jocuri și alte obiecte la care ei au decis să renunțe în favoarea acestei acțiuni", afirmă Mirela Carp, profesor la Liceul Pedagogic Timişoara.

Târgul de Crăciun de la Liceul Pedagocic a ajuns la cea de-a patra ediţie. Anul trecut au fost adunați peste 4.000 de lei. Şi anul acesta banii vor ajunge la caz umanitar.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri