Târg de Paşti, cu profit la Timişoara

Data publicării:
n06 targ de pasti icon

Cele mai căutate produse la târgul de Paşti din Piaţa Victoriei au fost obiectele create manual. Clienţii le-au cumpărat în special pentru a le oferi în dar celor dragi, motiv de bucurie şi pentru comercianţi.

"Vânzarea a mers foarte bine, cum ne aşteptam. A fost foarte multă lume doritoare să vadă cât mai multe dintre ofertele noastre, indiferent că a fost atelier de creaţie, creator de artă sau produse alimentare, în general suntem mulţumiţi", ne-a mărturisit Cristina Cioară, comerciant.

Cadourile au fost la mare căutare şi la căsuţele care comercializau bijuterii.

Daniela Postelnicu, comerciant: "A fost destul de ok pentru noi care suntem noi pe piaţă, şi încercăm să ne facem cunoscuţi. Foarte multe cadouri, cadouri personale, foarte multe doamne şi-au cumpărat, ne adresăm unei alte categorii de vârstă, peste 30 de ani şi şi-au cumpărat special pentru ele cadouri".

Şi mezelurile expuse au atras cumpărători. Oamenii nu s-au putut abţine de la bucatele îmbietoare, chiar dacă au cumpărat în cantităţi mici. 42 de căsuţe au fost deschise în acest an la Târgul de Paşti de la Timişoara.



reporter: Maria Rohnean
operator: Adrian Hrişcu
editor web: Răzvan Bulacu 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri