Timba - BC Timișoara 70-82, în a doua etapă a Ligii Naționale de baschet masculin

Data publicării:
bct timba

Timba a început în forță meciul și a condus cu 7-0, până când BC Timișoara a ripostat. Jucătorii antrenați de Bogdan Murărescu au dominat primul sfert al meciului până aproape de final. În ultimele zeci de secunde ale primelor 10 minute însă, BC Timișoara a reușit să revină de la 14-17 la 20-17. Jumătatea partidei a găsit BCT-ul cu un avantaj de 8 puncte, dar Timba a arătat că poate reveni în joc și a egalat la 46, după un debut de sfert 3 dominat clar de „urși".

A fost momentul în care „leii" lui Dragan Petricevic au apăsat pedala de accelerație și au reușit să intre în ultimul sfert cu un avantaj de 9 puncte, 62-51. În ultima parte a meciului, BC Timișoara a mai adunat 3 puncte, astfel că scorul, la finalul întâlnirii dintre cele două echipe timișorene, a indicat 82-70 în favoarea BCT-ului.

Săptămâna aceasta, Timba nu are programat vreun meci. Elevii lui Bogdan Murărescu vor sta, prin prisma numărului impar de echipe din Liga Națională. BC Timișoara va juca, în schimb, duminică, la Târgu-Jiu, cu Energia Rovinari.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri