Sari la conținut

Timișoara Saracens se pregătește de prima participare în cupele europene

Bănățenii se află în Grupa A, cu Mogliano Rugby, GD Direito și Royal Kituro dar formațiile vor înfrunta o singură dată echipele din „B”: Rovigo, Valladolid, Fiamme Oro Roma și Heidelberg. Primul loc din fiecare grupă merge mai departe.

„O să fie o perioadă extrem de interesantă pentru noi. Toți jucăorii sunt nerăbdători să joace împotriva altor rugbiști, a altor echipe și în locuri diferite. Țelul nostru este însă să trecem de această grupă și să jucăm în Challenge Cup”, spune Grainger Heikell, antrenorul celor de la Timișoara Saracens.

„Ne-am propus să o luăm pas cu pas, să trecem cu bine de fiecare meci și să le câștigăm, așa cum trebuie”, adaugă Stelian Burcea, căpitanul timișorenilor.

Timișorenii speră să desfășoare cele două partide de acasă, pe „Dan Păltinișanu”.

„Ne-am dori să jucăm pe Dan Păltinișanu dacă se poate. Mai ales că se vor juca în decembrie cele două meciuri. Depindem însă foarte mult și de programul celor de la Poli, care, după cum se ștei, nu cunosc exact datele jocurilor… vineri, sâmbătă, duminică, luni ”, completează Attila Brosvosky, manager sportiv la Timișoara Saracens.

„Sarazinii” vor evolua pe 12 și 19 decembrie, pe teren propriu, indifferent de arena, cu Rugby Rovigo și Fiamme Oro Rugby Roma .

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop