Timișoara Saracens vizează și Cupa României

Data publicării:
Timisoara Saracens Cupa Romaniei

Bănățenii merg în Moldova pentru a deveni excepția de la regula conform căreia nicio echipă nu a păstrat trofeul Cupei României doi ani consecutiv.

„Suntem siguri că dacă nu vom divaga de la planurile noastre și dacă vom face bine ceea ce știm noi, putem să aducem Cupa acasă și în acest sezon. Asta e, cu siguranță, ținta noastră”, Grainger Heikell antrentor Timișoara Saracens.

„Au o echipă bună și în acest an ne-au creat destul de multe probleme, dar mergem la Iași pentru a câștiga acest meci și această finală”, Vasile Rus, Timisoara Saracens.

Aflată, în premieră, ca adversar într-o finală pentru Timișoara Saracens, Steaua București a trecut în semifinale cu 12-10 de Știința Baia Mare. Formația din capitală e și singura care i-a cauzat probleme în acest sezon timișorenilor, pe care i-au învins pe propriul teren.

„Steaua este o echipă incomodă. Este singura echipă în fața căreia am pierdut în acest sezon și cum spuneam, meciul va fi unul foarte complex. Timisoara n-a pierdut însă nicio finală și sunt convins că o vom câștiga și pe aceasta”, Dușan Filipaș vicepreședinte Timișoara Saracens.

Partida Timișoara Saracens – CSA Steaua București se dispută duminică, 4 octombrie, de la ora 18.30, la Iași.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri