Timișoara: stradă proaspăt asfaltată, trotuarele au fost însă uitate?

Data publicării:
strada asfaltata

Primarul Nicolae Robu a fost luat la întrebări: ”Ţineţi la oameni? Ţineţi la şoferi? ”Da”, a răspuns edilul. ”Atunci, vă rog frumos, dacă se poate, o trecere de pietoni, aici în piaţă, nu pe-acolo. Omul, când se coboară în staţie, pleacă în piaţă. Pune în pericol şoferii şi îşi pune şi el viaţa în pericol“, i s-a spus primarului.

Mulţumirea locuitorilor din zona Lipovei a fost doar pe jumătate. Oamenii se aşteptau ca şi alte lipsuri din cartier să fie trecute pe lista de investiţii. Trotuarele, de exemplu, sunt pline de gropi şi nu au mai fost refăcute de ani buni: „Ca la Bucureşti, la Videanu: punem borduri, luăm borduri, să scoatem bani. Restul, lucrul, nu prea“, „Trotuarele sunt vai de ele cum sunt. Am spus şi mai ‘nainte: bătrânii care sunt cum sunt, bătrâni, merg şi vorba aceea, cum sunt denivelări din ăstea, se împiedică, vine timpul rău acum“.



Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a explicat: „Trotuarele sunt în service la altă firmă, deci întreţinerea nu s-a putut face în cadrul acestui proiect de reabilitare, dar urmează să se facă şi repararea trotuarelor pentru că pe o parte ele sunt, într-adevăr, într-o stare foarte proastă“.


 

Pe strada proaspăt asfaltată, muncitorii mai au de trasat marcajele rutiere. Valoarea lucrării a fost de peste un milion de lei.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Andrei Marina
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri