Sari la conținut

Țintesc al doilea succes consecutiv


„Cu siguranță vor să demonstreze că a fost un accident, să arate că au valoare, dar noi mergem cu un singur obiectiv: să ne câștigăm toate cele cinci puncte”, spune Stelian Burcea, căpitanul celor de la RCM Timișoara Saracens.

„CSM va aborda diferit acest joc, evoluează acasă și după cum am mai spus, ultimele confruntări au fost dificile. Mai ales cea de anul trecut, când am reușit să câștigăm la limită. Le vom aduce aminte băieților despre acest aspect, pentru că dacă nu vom atitudinea potrivită pe teren ne vom face, singuri, viața mai grea”, a precizat și Grainger Heikell, antrenorul celor de la RCM Timișoara Saracens.

Antrenorul campionilor spune că echipa a lucrat suplimentar pentru a nu mai repeta greșelile făcute în meciul de debut cu CSM Știința Baia Mare și dezvăluie că vor exista modificări în primul 15.

„Vom face câteva modificări, vom anunța echipa în această după-masă, după ultimul antrenament înaintea deplasării. Le vom oferi altor jucători șansa de a evolua, sunt câteva mici accidentări și după cum am mai spus, e un sezon lung, cu meciuri foarte importante de jucat și așa că e important să menajăm unii jucători pe cât e posibil”, a completat Heikell.

Timișoara Saracens s-a impus în ultimele șapte confruntări directe cu echipa din Capitală, fie că a fost vorba de dueluri în campionat, Cupa României sau Cupa Regelui. Meciul ce contează pentru runda cu numărul 3 a Superligii are loc vineri, cu începere de la ora 17. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean