Sari la conținut

Tramvaiul muzical, invitație la festival. Un concert inedit, într-o garnitură a RATT

”Mi se pare o idee foarte faină. E un proiect super și sper să nu se oprească la prima ediție”, ”Superb, inedit. Nu am mai văzut pe niciunde”, ”Păcat că nu avem loc să ne mișcăm. E ok”, spuneau călătorii.

Formațiile timişorene Phaser şi ABC, precum și DJ-ul Sean Norvi, cunoscuți în zona muzicii electro, sunt artiștii care au transformat traseul pasagerilor într-o adevărată călătorie muzicală.

”Foarte fain că am mai văzut trupa aceasta”, ”Ar fi bine lunar sau chiar săptămânal să se întâmple asemenea lucruri”, au afirmat cei care au fost în tramvai.

”Totul se cutremură aici, de aici, de aceea a fost foarte bine că a fost multă energie. Lumea a reacționat cum trebuie. Ne-a plăcut foarte mult”, a spus Vlad, de la trupa Phaser.

Organizatorii evenimentului s-au gândit la o premieră muzicală în tramvai, tocmai pentru că Timişoara este primul oraş în care a circulat un tramvai tras de cai. ”Am zis: în Timișoara s-a mai făcut vreun concert în tramvai, nu. Ok, hai să facem. Ne bucurăm că a venit și că sunt foarte mulți”, ne-a declarat Grigore Grigoroiu, directorul adjunct al Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara.

Evenimentul anunţă Festivalul Timland - un festival muzical-sportiv, aflat la prima ediție - ce urmează să se desfășoare la Timişoara, în zona Pădurea Verde, în luna octombrie.

Reporter: Corina Sfia
Operator: George Ștefăniță
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă

UTV te trimite la Ed Sheeran

UTV a dat startul unei noi campanii intitulate “U got the power”. Conceptul este inspirat din povestea generației...