Trei absenți pentru meciul cu Concordia. ACS Poli Timișoara - Concordia se joacă mâine

Data publicării:
florin marin acs poli

„Jucătorii au răspuns pozitiv, îi simt motivați și concentrați pentru acest joc, deoarece punctele sunt foarte importante pentru noi și trebuie să câștigăm acest joc. Sunt convins că vor da totul pe teren, pentru că numai în aceste condiții putem să câștigăm partida", precizează Florin Marin, noul antrenor al lui ACS Poli Timișoara.

Bănățenii au în lot doi jucători care au evoluat în trecut pentru gruparea din sudul țării, Claudiu Belu și Cristian Melinte, astfel că întâlnirea de pe „Dan Păltinișanu" are o însemnătate aparte pentru ei.

„Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și sunt sigur că mâine o să dăm tot ce putem pe teren și o să luăm toate cele trei puncte. Pentru că avem foarte mare nevoie de ele", anunță Cristian Melinte.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă cu potențial care are în componență jucători de calitate. Nici ei nu au o situație foarte bună în clasament și sunt convins că vor juca cu determinare și vor încerca să obțină punct sau puncte", spune Florin Marin.

Concordia Chiajna vine la Timișoara după victoria cu 2-1 din fața celor de la CFR Cluj, succes care i-a dus până pe locul opt în clasament, cu opt puncte, trei mai multe decât ACS Poli. Jocul din etapa a noua are loc mâine, de la ora 18:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu".

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Dan Petcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri