Trei noutăți înaintea jocului cu Petrolul

Data publicării:
trei noutati


„ACS Poli a fost echipa care m-a vrut cel mai mult în această perioadă și era normal să vin într-un loc în care sunt dorit. Sper să pot să dau o mână de ajutor în îndeplinirea obiectivului de evitare a retrogradării”, a spus Gomis.

Timișorenii și-au mai asigurat dubluri și pe alte două posturi. Cel de fundaș dreapta, odată cu înregimentarea israelianului Bar Aharoni, de 21 de ani, sosit și el sub formă de împrumută de la Bnei Yehuda Tel Aviv, dar și cel de mijlocaș central, post pe care evoluează englezul Ross Jenkins, de 25 de ani, venit liber de la Crawley Town, din liga a patra din Albion

„Am jucat fotbal doar în Anglia, la Watford și Crawley, așa că aceasta e prima experiență în afara Marii Britanii. Este un stil diferit de joc, față de cel englezesc, ceea ce e bine. Este fotbalul care îmi place să îl joc, așa că sper să mă acomodez și să mă descurc pe măsură”, a declarat englezul.

„Sunt jucători de calitate, sunt convins că ne vor ajuta și vor aduce un plus echipei. Au venit pe posturile unde noi am considerat că suntem descoperiți, că avem probleme și sigur că va exista între ei o competiție și vor reuși până la urmă să se impună și să intre în primul unsprezece”, a adăugat antrenorul timișorenilor, Florin Marin.

Doi dintre cei trei nou-veniți se vor regăsi în lotul alb-violeților pentru duelul de vineri cu Petrolul. Olandezii Prince Rajcomar și Everon Pisas, spaniolii Abel Suares și Manu Torres și israelianul Ram Strauss sunt celelalte transferuri realizate de ACS Poli în iarnă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri